Can Aydoğmuş'tan Seren Serengil'in Kendisi İçin Falcı Sözlerine Sert Yanıt! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü astrolog Can Aydoğmuş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seren Serengil'in Instagram'da kendisi hakkında Billur Kalkavan için gösterdiği tepki sonrası falcı ifadelerini kullanan Seren Serengil'e sert yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü astrolog Can Aydoğmuş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seren Serengil'in Instagram'da kendisi hakkında Billur Kalkavan için gösterdiği tepki sonrası falcı ifadelerini kullanan Seren Serengil'e sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü astrolog Can Aydoğmuş, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seren Serengil'in Instagram'da kendisi hakkında Billur Kalkavan için gösterdiği tepki sonrası falcı ifadelerini kullanan Seren Serengil'e sert yanıt verdi.  

 

Yazdıklarımdan hiçbir farkındalık çıkarmamış!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Seren Serengil'in kendisi hakkında kullandığı "Falcı" kelimesi için "Bu cevaptan şunu anladım yazdıklarımdan hiçbir farkındalık çıkarmamış! Ayrıca Ben: Roman, Çocuk kitabı ve çeşitli çok satanlara girmiş 6 kitabı ve 4 ödülü olan yazarım! Binlerce insanın ÇOK SEVDİĞİ DUA ETTİĞİ Türkiyenin ve dünyanın en çok SEVENİLENİ OLAN fenomenlerinden birisiyim" ifadelerini kullanan Aydoğmuş sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

can aydogmus tan seren serengil in falci kelimelerine sert yanit