Can Bonomo'dan Sokak Hayvanlarına Uygulanan Şiddet İle İlgili Çarpıcı Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Can Bonomo, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Konya, Ankara ve Kocaeli'de sokak hayvanlarına uygulanan şiddet görüntüleri ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Can Bonomo, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Konya, Ankara ve Kocaeli'de sokak hayvanlarına uygulanan şiddet görüntüleri ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Can Bonomo, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Konya, Ankara ve Kocaeli'de sokak hayvanlarına uygulanan şiddet görüntüleri ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokak hayvanlarına uygulanan şiddetle ilgili "Açlıktan ölmek üzere olan bir köpeğe yardım eli uzatır ve onu sevgiyle büyütürseniz sizi ısırmaz. İnsanlar ve köpekler arasındaki temel fark budur" ifadelerini kullanan Bonomo sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

can bonomo dan sokak hayvanlarina uygulanan siddet ile ilgili carpici paylasim