Can Bonomo'nun Eşi Öykü Karayel'le Aşk Pozu Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Can Bonomo'nun eşi Öykü Karayel'le aşk pozu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Can Bonomo'nun eşi Öykü Karayel'le aşk pozu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Yeni albümü Kara Konular'ı tanıtmak için konserlerine başlayan Can Bonomo'da, eşi Öykü Karayel'le aşk pozunu paylaşan Can Bonomo'ya beğeni yağdı. Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu birlikteliğini 2018'de evlilikle taçlandıran Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına almıştı. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftten Can Bonomo, yeni paylaşımıyla ilgi topladı. Şarkıcı Can Bonomo oyuncu Öykü Karayel ile 2018 yılında dünyaevine girdi. Mutlu bir evlilik sürdüren çift, 2021 yılında Roman adını verdikleri oğullarını kucaklarına aldı. Sade yaşamlarıyla dikkat çeken ikili, evliliklerini magazin dünyasından uzak yaşamayı tercih ediyor.

 

can bonomo nun ask pozu sosyal medyada gundem oldu

 

Aşk Pozu

 

Ekranların sevilen çiftlerinden olan ikiliden Can Bonomo sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Oyuncu eşi Öykü Karayel ile fotoğrafını paylaşan şarkıcı adeta aşkını haykırdı. Bonomo’nun o paylaşımına kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum geldi.

 

“Eşim benim yerime daha iyisini düşünüyor”

 

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan Can Bonomo, Öykü Karayel ile evliliği hakkında sorulan soruya esprili bir dille yanıt vermiş, "Biz 6 senedir birlikteyiz. Ben 5 senedir düşünmeyi bıraktım. Gerek yok ki! Yani benim eşim daha iyisini düşünüyor zaten benim yerime! Ne gerek var ki!" şeklinde konuşmuştu.