Can Yaman'dan Dikkat Çeken Açıklama! 'Hani Çekmeyecektiniz!'

Sosyal medya sayfasından açıklamalarda bulunan Can Yaman dün gece Ä°stanbul'da yaÅŸananlarla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medya sayfasından açıklamalarda bulunan Can Yaman dün gece Ä°stanbul'da yaÅŸananlarla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Ä°talya’da yaÅŸayan Can Yaman, arkadaÅŸlarıyla birlikte Ä°stanbul’a geldi. Ekip dün akÅŸam NiÅŸantaşı’ndaki Cabbar adlı mekândaydı. Can Yaman, yaklaşık 3 saat kaldıkları mekândan annesiyle birlikte çıktı. Ünlü oyuncu soruları yanıtsız bırakırken, yanındaki arkadaÅŸları muhabirlerin fotoÄŸraf çekmesine engel olmaya çalıştı. Bu yaÅŸananlardan gazetecileri sorumlu tutan Can Yaman, sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

 

KONUÅžMAYI GEREKLÄ° BULMUYORUM, O KADAR!

 

Hani kameraları indirip beni artık çekmeyi bırakmıştınız, hani ben Ä°talya’nın yıldızıydım. E nerden çıktınız yine? Oh be çekmeyecekler diye biz de arada bir ona güvenip rahat rahat geziyorduk. Åžimdiden söylüyorum, bundan sonra da konuÅŸmayacağım. Olaylı bir gecem yok, tek olay sizlersiniz, rahatsızlık veren de sizlersiniz ÅŸov yapan da. Ben kendi aile ortamımda gayet keyifli ve huzurluyum, geçip arabama biniyorum.. Siz insanların gözüne ışıkları sokup yürümelerini engellediÄŸiniz için size durup konuÅŸulmadığında itildiÄŸinizi kakıldığınızı terslendiÄŸinizi düÅŸünüyorsunuz, öyle bi ÅŸey de yok. Sadece huzur kaçıyorsunuz. KonuÅŸmayı tercih etmiyorum ve gerekli bulmuyorum o kadar. Olay da yok skandal da. Bana müsaade, kendi sirkinizde size iyi oyunlar…



Etiketler: