Can Yaman Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Can Yaman kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Can Yaman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Can Yaman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Can Yaman kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Can Yaman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Can Yaman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki Can Yaman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

can yaman kimdir nerelidir sevgilisi var mi 1

 

Can Yaman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Baba tarafından Arnavut kökenlidir. Baba tarafından Yugoslavya ve Makedonya göçmeni kökenlidir. İtalyan Lisesini birinci olarak bitiren Yaman, Yeditepe Üniversitesinin Hukuk Bölümünden 2012 yılında dereceyle mezun olmuştur. Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul’un Suadiye semtinde dünyaya gelmiştir. Aslen Yugoslav kökenlidir. Ailenin tek çocuğudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümünden mezun olan Can Yaman avukatlık yaparken, hobi olsun diye oyunculuk dersleri almıştır. Can Yaman ilk olarak kamera karşısına 2014 yılında Gönül İşleri dizisi ile geçti. Sinem Kobal ile rol aldığı dizide beğenilen oyuncu Can Yaman bu dizinin final yapması ile yeni projeleri kabul etmeye başladı. 2015 yılında yayınlanan İnadına Aşk dizisinde ilk kez başrol olan Can Yaman televizyon dünyasında dikkat çekmeyi başardı.

 

Can Yaman TRT ekranlarında 2016 yılında ekrana gelen Hangimiz Sevmedik dizinde Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt ile birlikte rol aldı. Dizide Tarık karakterini canlandıran Can Yaman sonrasında ise 2017 yılında Dolunay isimli dizide rol aldı. Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde son derece maceracı bir ruha sahip, şehir hayatınından uzak, doğa ile iç içe olmayı seven sportmen bir genç olan Can Divit karekterine hayat veren Can Yaman 1.83 metre boyunda, 70 kilo ve Akrep burcudur. Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. 1.83 boyundaki Can Yaman, lisanslı bir basketbolcudur.

 

can yaman kimdir nerelidir sevgilisi var mi 2

 

Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğenidir. Can Yaman, Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik, Dolunay ve Erkenci kuş adlı dizilerdeki rolleriyle tanındı. Liseyi İtalyan Lisesi'nde okuyan Can Yaman, Yeditepe Üniversitesi'nin hukuk bölümünden 2012 yılında mezun oldu.Avukatlık stajını tamamlamasının ardından kariyer planlarını değiştiren Can Yaman oyunculuk dersleri almaya başladı.

 

2014 yılında yönetmenliğini Türkan Derya‘nın yaptığı Sinem Kobal’ın da başrolde yer aldığı “Gönül İşleri” adlı dizide canlandırdığı Bedir karakteri ile tanınmaya başladı. 2015 yılında yönetmenliğini Osman Sınav‘ın yaptığı “İnadına Aşk” dizisinde Açelya Topaloğlu ile başrolü paylaşan Can Yaman, “Hangimiz Sevmedik?” Dolunay, Erkenci Kuş gibi yapımlarda da rol aldı. Bir dönem “Hangimiz Sevmedik?” dizisindeki rol arkadaşı Selen Soyder ile yaşadığı kavgayla gündeme gelen Can Yaman, asık çıkışını ise Erkenci Kuş dizisiyle yaptı. Can Yaman, 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Yugoslav kökenli olan Can Yaman, ilköğretimini Bilfen Koleji’nde tamamlamıştır. Lise öğremini İtalyan Lisesi’nde birincilikle tamamlamış, Lisede değişim öğrencisi olarak Amerikaya gitmiştir.

 

can yaman kimdir nerelidir sevgilisi var mi 3

 

Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesinde Hukuk okumuştur. Asıl mesleği avukatlıktır. Eğitimin ardından 1 yıl staj yapan Can Yaman, ceza hukukuyla ilgilenmiştir. Hobi olarak oyunculuk dersleri almıştır. Can Yaman, PricewaterhouseCoopers isimli firmada altı ay avukatlık yapmıştır. İki dil bilmektedir, MSA’dan barmenlik sertifikası olan Can Yaman lisanslı basketbol oyuncusudur. Mezun olduktan sonra kısa bir süre mesleğini yapan Can Yaman tanıdıklarının yönlendirmesiyle oyunculuğa geçiş yaptı. Oyunculuk konusunda eğitimi olmayan Can Yaman asıl eğitimin sette olduğuna inanıyor.

 

can yaman kimdir nerelidir sevgilisi var mi 4

 

Star TV’de yayınlanan dizi Gönül İşleri’nin gizemli yakışıklısı Bedir’i canlandırdı. İlk dizisi olan Gönül İşleri’nde rol aldığı oyunculardan çok şey öğrendiğini ve onları hoca gibi gördüğünü belirten genç oyuncu Sinem Kobal’a hayran olduğunu belirtiyor. Fox Tv’de yayınlanan İnadına Aşk dizisinde İstanbul’lu asil bir ailenin torunu olan Yalın Aras karakterini canlandırdı. Aras Teknoloji’nin dahi patronudur. Modern bir aileden geldiğine bakmayın, Yalın Aras aslında tam bir dağ adamıdır. Kod yazmak dışındaki en büyük zevki dağda, ormanda dolaşmak ve avlanmaktır. Birlikte çalıştığı kuzeni Deniz Aras’ın aksine, sosyallikten nasibini almamıştır. Tatlı dil denen şeyden haberi yoktur. Hayatta en sevdiği insan olan kızkardeşi Yeşim’le bile iletişimi, kızın elbiselerine homurdanmaktan ibarettir. Can Yaman’ın en sevdiği oyuncular ise Şener Şen, Haluk Bilginer ve Uğur Yücel.

 

can yaman kimdir nerelidir sevgilisi var mi 5

 

Son dönemde İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşayan ünlü oyuncu İtalya’ya yerleşmiştir ve yakında burada yayınlanacak Sandokan dizisinde başrol oynayacaktır.



Etiketler: