Can Yaman Libido Açıklaması İçin Yanlış Anlaşıldığını Söyledi!

Son zamanlarda yaptığı açıklamalar ve askerlik için kestirdiği saçlarıyla ilgili sıkça kendisinden söz ettiren ünlü oyuncu Can Yaman, yaptığı açıklamada libido açıklamasıyla ilgili yanlış anlaşıldığını belirtti. 

 

Son zamanlarda yaptığı açıklamalar ve askerlik için kestirdiği saçlarıyla ilgili sıkça kendisinden söz ettiren ünlü oyuncu Can Yaman, yaptığı açıklamada libido açıklamasıyla ilgili yanlış anlaşıldığını belirtti. Daha önce birlikte rol aldığı Selen Soyder için "libidosu yoktu" açıklamasıyla tepki çeken ünlü oyuncu bu konuda yaptığı yeni açıklamada yanlış anlaşıldığını söyledi. 

 

Libido konusunda yaptığı açıklamada "Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Libido kelimesi çok farklı yerlere giden bir kelimeymiş. Ders çıkarmış oldum. Hata insanlara mahsus... Ben o kelimeyi daha geniş ve kapsamlı bir anlamda kullanmak istemiştim. Dizide aşkı inandırıcı kılan, kimya, enerji ve uyumdan bahsetmek istemiştim ama konu çok farklı yerlere gitti. Bu kadar dallanıp budaklanacağı hiç tahmin etmedim. Dikkat etmem gerekirmiş." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bir anlamda günah çıkarmış oldu. 



Etiketler: