Can Yaman Telefon Fırlattığı Görüntülere Gelen Eleştiriler İçin Sert İfadeler Kullandı! 'Görüşmemek Üzere!'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman hayranının telefonunu fırlattığı görüntülere gelen eleştirilere yanıt verirken sert ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman hayranının telefonunu fırlattığı görüntülere gelen eleştirilere yanıt verirken sert ifadeler kullandı. 

 

Can Yaman geçtiğimiz günlerde, araç içerisindeyken kendisini kayıt altına alan hayranının cep telefonunu elinden alarak camdan fırlattı. O anlara tepki yağınca sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu Can Yaman, magazin gündeminden düşmüyor. Erkenci Kuş dizisi ile ün salan Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip. Yerli ve yabancı seveni çok olan Yaman, bir süre önce kariyerine İtalya'da devam etme kararı aldı. Oyuncu, burada yeni projeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Büyük bir İtalyan kitlesi de olan Yaman, kaslı vücudu ile sık sık dikkat çekiyor. Öte yandan sosyal medya paylaşımlarıyla da konuşulan ünlü isim, katıldığı her organizasyonda yoğun ilgi görüyor. Tavırlarıyla eleştirilerin de odağında olan Yaman, son olarak sergilediği bir hareketle gündeme oturdu. Bir hayranı, araç içerisindeki Yaman'ı cep telefonu kamerasıyla kayıt etti. Bu sırada duruma öfkelenen oyuncu, telefonu elinden çekerek aldı ardından camdan fırlattı. O anlar sosyal medyada gündem olurken, tepkiler de beraberinde geldi. Yaman'ın bu hareketi sosyal medyada da tepkilere neden oldu. Onlarca sosyal medya kullanıcısı konuyla ilgili yorum yaptı.

 

Can Yaman görüntüler gündem olunca sert ifadeler kullanarak bir açıklama yaptı; "Benim hayranlarımla aram çok iyi, hatta o kadar iyi ki o bile zamanında rahatsız etti sizi, problem hayranım olmayan hayran adı altında tacizci terbiyesizlerle" diyerek hayranlarıyla olan bir görüntüsünü paylaşan Yaman şunları yazdı:

 

"Biliyorum seviyorsunuz öncesini bilip bilmeden ahkam kesmeyi, skandal gibi görünen bir şey olsa da ağzımıza geleni söylesek diye pusuda beklemeyi. Burada aylardır yaptığım yüzlerce hayır işinden, güzelliklerden haberi bile olmayan tipler gelmiş oradan beni eleştiriyor, buradakileri bile rahatsız etmedi bu konu herkes beni savundu da size oradan ne oluyor, yetmedi mi oradaki mevzularla magazinler de bana kadar uzanıyorsunuz? Kendi dertlerinizle ilgilenin bir de beni kendinize dert etmeyin, beni tanımadıktan veya yanlış tanıdıktan sonra ne sevin ne de takip edin. Benle ilgili bir duygunuz olmasına gerek de yok. İşinize bakın. Türkçe paylaşım yapmıyor diye de eleştiriliyordum, alın yaptım. Görüşmemek üzere.”



Etiketler: