Can Yaman Ve Barış Murat Yağcı Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri Arasında!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve yaşamını İtalya'da sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman ile Survivor'da gösterdiği performans ile adından söz ettiren ünlü TV yıldızı Barış Murat Yağcı Amerika'da yılın en yakışıklı erkekleri listesine girmeyi başardılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve yaşamını İtalya'da sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman ile Survivor'da gösterdiği performans ile adından söz ettiren ünlü TV yıldızı Barış Murat Yağcı Amerika'da yılın en yakışıklı erkekleri listesine girmeyi başardılar. Son dönemde yaptıkları açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Can Yaman ile TV yıldızı Barış Murat Yağcı dünyanın en yakışıklı erkekleri listesine girmeyi başardılar. 

 

Can Yaman ve Barış Murat Yağcı, dünyanın en yakışıklı erkekleri arasında! ABD merkezli ünlü internet sitesi TC Candler, en yakışıklı 100 ünlü yüzü belirledi. “The 100 Most Handsome Faces of 2021” listesinde Can Yaman 28. sırada yer alırken Barış Murat Yağcı 31. oldu.

 

can yaman ve baris murat yagci yilin en yakisikli erkekleri listesine girmeyi basardilar