Caner Özyurtlu Gazapizm’i Ağırladı!

Youtube’da yayınladığı “Loş Sohbet” isimli programla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu, yayınladığı videosunda son günlerce “Hiza” isimli yeni albümüyle gündemde olan Gazapizm’i kanalında konuk etti.

 

Youtube’da yayınladığı “Loş Sohbet” isimli programla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu, yayınladığı videosunda son günlerce “Hiza” isimli yeni albümüyle gündemde olan Gazapizm’i kanalında konuk etti. Son dönemde yayınladığı “Loş Sohbet” isimli programla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu, yayınladığı videosunda son günlerce “Hiza” isimli yeni albümüyle gündemde olan Gazapizm’i kanalında konuk etti.

 

İşte programdan satır başları;

 

Hiza albümü cidden zımba gibi bir albüm olmuş. Ne düşünüyorsun?

 

Askerlik yaptıktan sonra bu albümü yapmaya başladım. Herhalde askerlik psikolojisinden çıkamamış olmalıyım ki çocukları çok uyutmadan zımba gibi çalıştırarak bu albümü hayata geçirdim. Çok uyumamanız lazım, az yemek yemeniz lazım, sizin düşmemeniz lazım diyerek bu albümü çıkardık.

 

Senin albümünü dinledikten sonra değişik bir enerjiye sahip oldum. Hızımı alamadım Deftones filan dinledim.

 

Eğer albümden sonra Deftones dinleyip o enerjiyi tamamlayabiliyorsan cidden bu benim için muhteşem birşey.

 

Bir önceki albümle bu albüm arasında çok fark var. Bunun nedeni ne olabilir? Belki bir uyanış mı? Yoksa popülarliğin getirdiği başka bir şey mi?

 

Bizim müzik yaptığımız ekibimiz 10 yıldır prodüktöre kadar hiç değişmedi. Ama şöyle bir şey var daha önce bir albüm yaparken kullandığımız bilgisayarın 15 dakikada bir çökmesi ve programı kaydetmediğimiz için kaybettiğimiz bir sürü veri, ya da kullandığımız mikrofonun kalitesizliği yüzünden ne kadar miks yaparsak yapalım o sesi hiçbir zaman doğru yere alamamız gibi sorunlar varken, son albümü çok büyük teknolojik değişikliklerle yapma imkanımız oldu. Farklılıklar buradan geliyor.