Caner Topçu İle Rabia Soytürk Arasında Sular Durulmuyor! Nurgül Yeşilçay Tartışmaya Dahil Oldu!

Sosyal medyada Duy Beni dizisinde birlikte rol alan Caner Topçu ile Rabia Soytürk arasındaki tartışma gündem olurken, tartışmaya Veda Mektubu dizisinde Rabia Soytürk ile çalışan Nurgül Yeşilçay da dahil olarak tarafını belli etti. 

 

Sosyal medyada Duy Beni dizisinde birlikte rol alan Caner Topçu ile Rabia Soytürk arasındaki tartışma gündem olurken, tartışmaya Veda Mektubu dizisinde Rabia Soytürk ile çalışan Nurgül Yeşilçay da dahil olarak tarafını belli etti. Sosyal medyada Duy Beni dizisinde birlikte rol alan Caner Topçu ile Rabia Soytürk arasındaki tartışma gündem olurken, tartışmaya Veda Mektubu dizisinde Rabia Soytürk ile çalışan Nurgül Yeşilçay da dahil olarak tarafını belli etti. 

 

Oyuncu Caner Topçu şimdiki partneri Sümeyye Aydoğan'ı övmek isterken eski rol arkadaşı Rabia Soytürk'ü bir hayli kızdırmıştı. Nurgül Yeşilçay tartışmaya dahil oldu ve tarafını belli etti. Duy Beni dizisinde birlikte başrolü paylaşan Caner Topçu ve Rabia Soytürk arasında yaşanan kriz büyüyor. Caner Topçu, konuk olduğu programda şuanda Dönence dizisindeki rol arkadaşı Sümeyye Aydoğan'ı övmek isterken, eski rol arkadaşı Rabia Soytürk'ü bir hayli sinirlendi. Yaşanan tartışmaya Veda Mektubu dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay da dahil oldu.  

 

caner topcu rabia soyturk tartismasi devam ediyor nurgul yesilcya da dahil oldu

 

CANER TOPÇU VE RABİA SOYTÜRK TARTIŞMASINDA YENİ PAYLAŞIM 

 

Caner Topçu konuk olduğu programda Dönence dizisindeki rol arkadaşı Sümeyye Aydoğan'ı övmek isterken eski rol arkadaşı Rabia Soytürk'ü bir hayli sinirlendirdi. Sümeyye Aydoğan hakkında açıklama yapan Caner Topçu'nun 'Biz Duy Beni'de şey diyorduk Sümeyye ile, biz bu işten sonra beraber partner olmalıyız" demesi üzerine Soytürk sosyal medya hesabından "Senin bilmediğin ve sende olmayan şeyin adının terbiye olduğunu hatırlatırım" şeklinde paylaşım yaptı. Rabia Soytürk sosyal medya hesabından Caner Topçu'yu takipten çıkarırken, Topçu eski rol arkadaşını takip etmeye devam ediyor. Caner Topçu son olarak sosyal medya paylaşımında " İş disiplini ve ciddiyeti ile çalış" notunu düştü.

 

caner topcu rabia soyturk tartismasi devam ediyor nurgul yesilcya da dahil oldu

 

NURGÜL YEŞİLÇAY TARAFINI BELLİ ETTİ 

 

Nurgül Yeşilçay, Caner Topçu ve Rabia Soytürk tartışmasına kayıtsuz kalmadı. Veda Mektubu dizisinde Soytürk ile birlikte kamera karşısına geçen Yeşilçay, sosyal medya hesabından " Biz Rabia'cıyız aga" paylaşımında bulunarak tarafını belli etti.