Canım Annem Nazlı Selin Sezgin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Canım Annem Nazlı Selin Sezgin kimdir? Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiÄŸi, bir aÅŸk ve aile dramının yaÅŸandığı yepyeni yapım Canım Annem dizisinde Nazlı karakterini canlandıran ünlü oyuncu Selin Sezgin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Selin Sezgin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Canım Annem Cemre Selin Sezgin kimdir? Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiÄŸi, bir aÅŸk ve aile dramının yaÅŸandığı yepyeni yapım Canım Annem dizisinde Nazlı karakterini canlandıran ünlü oyuncu Selin Sezgin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Selin Sezgin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

canim annem nazli selin sezgin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Canım Annem Nazlı Selin Sezgin kimdir? 

 

Selin Sezgin kimdir? Selin Sezgin (d. 20 Haziran 1990, Ankara, Türkiye) Türk aktris ve sanatçı. Türk drama dizisi Elif'teki Melek rolüyle uluslararası üne sahip olmuÅŸtur. Selin Sezgin, 20 Haziran 1990 Ä°stanbul’da dünyaya gelmiÅŸtir. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı bölümünde eÄŸitim gören Selin Sezgin, Ümit Çırak'tan oyunculuk EÄŸitimi almıştır. Ä°lk oyunculuk deneyimini 2006 yılında yayınlanan ZeytinyaÄŸlı Yiyemem Aman adlı film ile yaÅŸayan Selin Sezgin ÅŸimdilerde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif dizisinde Melek karakterine hayat vermektedir. Selin Sezgin, 1.68 metre boyunda, 52 kilo ve Ä°kizler burcudur.