Cansever'den Yıllar Sonra Gelen İbrahim Tatlıses İtirafı! Gündem Oldu!

Arabesk müziğin güçlü sesi Cansever yıllar sonra yaptığı İbrahim Tatlıses itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düşerken duygusal ifadeler kullandı. 

 

Arabesk müziğin güçlü sesi Cansever yıllar sonra yaptığı İbrahim Tatlıses itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düşerken duygusal ifadeler kullandı. Arabesk müziğin güçlü sesi Cansever yıllar sonra yaptığı İbrahim Tatlıses itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düşerken duygusal ifadeler kullandı.

 

Arabesk müziğinin sevilen ismi Cansever'den yıllan sonra bir itiraf geldi. Kariyerinin başlarındayken yaşadığı zorlukları anlatan Cansever, samimi açıklamalar da bulundu. Kuzey Makedonya asıllı söz yazarı ve şarkıcı Cansever, 1997 yılında ilk defa İbrahim Tatlıses’in sunduğu 'İbo Show' adlı programa katılmıştı. Programda, kendi yorumuyla seslendirdiği ‘Kara Çadır’ adlı Yemen türküsü çok beğenilen Cansever, kısa sürede içerisinde popüler olmuştu. Yıllar sonra İstanbul'da müzik çalışmalarına başlayan Cansever, Türkiye'ye geldikten sonra yaptığı ilk röportajda gerçekleri anlattı. O zamanlarda hakkının yendiğini ve bu yüzden sağlık durumunun kötüleştiğini dile getirdi.

 

"AMELİYAT OLDUĞUMDA CEBİMDE BEŞ KURUŞ YOKTU”

 

Rahatsızlığının ameliyat ile tedavi edilebileceğinden fakat yapımcılarının sürekli ertelediğinden bahseden Cansever; "Beni hep oyaladılar. Bugün yarın derken iş kırmızı kar yağınca ameliyat olursuna kadar geldi. Onlara asla hakkımı helal etmiyorum. Almanya'da kamburum için ameliyat olduğumda cebimde beş kuruş yoktu. İnanır mısınız milyonlar kazandırdığım firma sahipleri, prodüktörler beni bir kez olsun aramadılar. İbrahim Tatlıses'in tüm bu olanlardan haberi olmadı, olsaydı hepsinin kulaklarını çekerdi." dedi.

 

"KEŞKE TÜRKİYE'DE ÜNLÜ OLMASAYDIM!”

 

Şöhretinin ona mutluluktan ziyade hüzün ve acı getirdiğini söyleyen ünlü şarkıcı; "Şöhret oldum ama yüzüm hiç gülmedi. Bazen düşünüyorum keşke İbrahim Tatlıses beni keşfetmeseydi, Türkiye'de ünlü olmasaydım. Keşke Makedonya'da tarlalarda ırgatlık yapsaydım da sağlığım yerinde olsaydı. Bazen 'her şeyi bırakıp gitsem' diyorum ama bu sefer de sevenlerime haksızlık etmiş olurum" şeklinde konuştu.



Etiketler: