Cansu Dere Caner Cindoruk İle Aşk Yaşıyor İddialarına Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cansu Dere önceki gün objektiflere yakalanırken Caner Cindoruk ile aşk yaşıyor iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cansu Dere önceki gün objektiflere yakalanırken Caner Cindoruk ile aşk yaşıyor iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cansu Dere önceki gün objektiflere yakalanırken Caner Cindoruk ile aşk yaşıyor iddialarına yanıt verdi.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Cansu Dere önceki gün objektiflere yakalanırken Caner Cindoruk ile aşk yaşıyor iddialarına yanıt verdi. Sadakatsiz'in başrol oyuncuları Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un aşk yaşadığı yönündeki iddia magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Dere, bu iddiaya cevap verdi. Dere, "Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim. Lütfen duymamış olayım" diyerek söylentilere son noktayı koydu.