Cansu Dere'nin Sevgilisi Miles Chamley Watson Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Cansu Dere'nin sevgilisi Miles Chamley Watson kimdir? Sosyal medyada Cansu Dere ile aÅŸk yaÅŸadığı iddia edildiÄŸi için gündemde olan ünlü sporcu Miles Chamley Watson ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Cansu Dere'nin sevgilisi Miles Chamley Watson kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iÅŸ yapmaktadır? Cevaplar haberimizde..

 

Cansu Dere'nin sevgilisi Miles Chamley Watson kimdir? Sosyal medyada Cansu Dere ile aÅŸk yaÅŸadığı iddia edildiÄŸi için gündemde olan ünlü sporcu Miles Chamley Watson ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sporcu Miles Chamley Watson ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Cansu Dere'nin sevgilisi Miles Chamley Watson kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iÅŸ yapmaktadır? Cevaplar haberimizde..

 

cansu dere nin sevgilisi miles chamley watson kimdir nerelidir ne is yapiyor

 

Cansu Dere'nin sevgilisi Miles Chamley Watson kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Miles Chamley Watson kimdir? 3 Aralık 1989 doÄŸumludur. Dünya ÅŸampiyonu Ä°ngiliz asıllı eskrimcidir. Miles Chamley-Watson Londra'da doÄŸdu. Jamaika, Ä°rlanda, Ä°ngiliz ve Malavi kökenlidir. Hayatının ilk sekiz yılını BirleÅŸik Krallık'ta geçirdi. ABD'ye geldikten sonra New York, Saint James'deki Knox Okulu'nda eskrim yapmaya baÅŸladı. Chamley Watson, 2008 yılında Pennsylvania Eyalet Üniversitesi'ne tam burs kazandı. 2013 Dünya Åžampiyonasında Chamley Watson, Dünya Åžampiyonalarında bireysel altın madalya kazanan ilk ABD eskrimci oldu. Sadakatsiz dizisiyle ekranda olan Cansu Dere'nin Miles Chamley-Watson ile aÅŸk yaÅŸadığı iddia edilmiÅŸti. Bir çekimde tanışan ikili aÅŸk yaÅŸamaya baÅŸladı. Cansu Dere ve sevgilisi çekimden kareleri paylaÅŸtı. Ä°kilinin birlikte oturduÄŸu bir fotoÄŸraf da sosyal medyaya yansıdı.