Cansu Tekin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Cansu Tekin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Cansu Tekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Cansu Tekin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Cansu Tekin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Cansu Tekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Cansu Tekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Cansu Tekin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

cansu tekin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Cansu Tekin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Cansu Tekin kimdir? 1 Aralık 2000 tarihinde dünyaya gelen sempatik fenomen Cansu Tekin 22 yaşındadır. Yay burcu olduğunu belirtti. Fenerbahçe takımını destekleyen Tekin aynı zamanda yüzünde estetik olmadığını da Youtube’a çektiği bir video ile duyurmuştu. 1.68 boyundaki genç fenomen 53 kilodur. Göbeğinde, dudağında ve dilinde piercing olduğu bilinmektedir. Hakkında daha fazla bilgi paylaşmayan güzel fenomenin bilgi paylaşması beklenmektedir. Bir zamanlar adı kendisi gibi fenomen Samet Kardeşler ile anılan Cansu Tekin uzun süren ilişkilerini noktaladı. Daha sonra adı herhangi bir erkekle anılmadı. Cansu Tekin eğlenceli ve bakımlı erkek modellerinden hoşlanmaktadır.



Etiketler: