Cansu Tosun Yasak AÅŸk YaÅŸadığı Ortaya Çıkan Babası Kenan Tosun Ä°le Barıştı!

Cansu Tosun, geçtiÄŸimiz yaz Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile yasak aÅŸk yaÅŸadığı ortaya çıkan babası Kenan Tosun ile barıştı. Tosun, aralarındaki buzları erittiÄŸi babası ve oÄŸlu Marsel ile gezintiye çıktıkları NiÅŸantaşı'nda ilk kez objektiflere yansıdı.

 

Milliyet'ten Seçkin Åženvardar'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, geçtiÄŸimiz haftalarda NiÅŸantaşı'nda bir erkekle yürüyüÅŸ yaparken görüntülenmiÅŸti. Söz konusu kiÅŸinin Serpil Tosun'la evli olan, Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduÄŸu ortaya çıkmıştı.

 

"ALLAH'A HAVALE EDÄ°YORUM”

 

Yazlık evlerinde bir araya gelen ve ailece görüÅŸen Seyhan Ümran ile Kenan Tosun'un arkadaÅŸlığının bir süre sonra aÅŸka dönüÅŸtüÄŸü iddialarıyla ilgili konuÅŸan Serpil Tosun, "Sürpriz iliÅŸkinin ardından Cansu Tosun’un annesi Serpil Tosun, "Her ÅŸey doÄŸru. KonuÅŸacak bir durum yok. Allah’a havale ediyorum onları" demiÅŸti.

 

"HÄ°Ç HATIRLAMIYORUM”

 

Cansu Tosun, sosyal medya hesabından 'Ailem' notuyla paylaÅŸtığı fotoÄŸrafta babasının olmadığını hatırlatan muhabirlere "Hiç hatırlamıyorum. Öyle mi? Tamam babamı da koyarım fotoÄŸrafa" diyerek cevap vermiÅŸti. "Babanıza kırılmadınız mı?" sorusuna oyuncu; "O aile arasında konuÅŸulmuÅŸ ve aile içinde kalması gereken ÅŸeyler. Onları da burda konuÅŸmayalım. Ben kendi özel hayatımı dahi konuÅŸmuyorum. Anne ve babamın özel hayatını konuÅŸmak bana hiç yakışmaz" ÅŸeklinde yanıt vermiÅŸti. Ünlü isim, "Serenay Sarıkaya ile aynı projede yer alır mısınız?" sorusuna ise ÅŸu yanıtı vermiÅŸti: O konuyla bunun ne ilgisi var arkadaÅŸlar? Tabii ki aynı projede yer alırım, deÄŸerlendiririm. Hiç konuÅŸmaya bile gerek yok. Görürsem merhabalaşırım. Hiç oralara girmeyelim. Anne ve Babamı bırakalım. BaÅŸka sorunuz var mı?

 

KÜSLÜK SONA ERDÄ°

 

Aylar sonra Cansu Tosun'un babası ile aralarındaki küslüÄŸe son verdiÄŸi ortaya çıktı. Cansu Tosun, aralarındaki buzları erittiÄŸi babası ve oÄŸlu Marsel ile gezintiye çıktıkları NiÅŸantaşı'nda ilk kez objektiflere yansıdı. Kucağına aldığı oÄŸlu ve babası ile bir araya gelen Tosun acelesi olduÄŸunu söyleyip, soruları yanıtsız bırakırken "Her ÅŸey ortada sorun yok" demekle yetindi. 



Etiketler: