Carlo Ancelotti Hangisini Seçecek? Real Madrid Mi Yoksa Brezilya Milli Takımı Mı?

Önümüzdeki yazdan itibaren Brezilya Milli Takımı’nın Teknik Direktörlüğü’ne getirileceği açıklanan Carlo Ancelotti’nin son dakikada karar değiştirip Real Madrid’in başında kalmaya devam edeceği öne sürülüyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Brezilya Futbol Federasyonu Başkanı Ednaldo Rodrigues, Ancelotti’nin “Copa America” maçlarının başlayacağı 2024 Haziran’ında Brezilya Milli Takımı’nın başında olacağını açıkladı. Ancak dedikodunun bini bir para. Çünkü Ancelotti henüz kesin kararını açıklamadı. Sadece söylentileridaha da alevlendirmekten başka sonuç vermeyen demeçlerle yetindi: Örneğin, “Daha önce bir çok kez söylediğim gibi Real Madrid’de çok mutluyum” gibi.

 

İspanyol basını da yangına körükle gitti: “Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Ancelotti’nin sözleşmesinin 2 sezon daha uzatıp 2026’ya kadar takımın başında kalmasını düşünüyor. Kulüp yöneticileri Real Madrid için en iyi seçeneğin Carlo Ancelotti ile devam etmek olduğunu savunuyorlar. Ancelotti de aynı şeyi düşünüyor. Yani, iki tarafta da birlikte devam etmek arzusu ağır basıyor.”

 

Carlo Ancelotti’nin teknik direktörlük kariyeri zaferlerle dolu. Örneğin, Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını 4 kez kaldırdı: 2’si Milan’la, 2’si Real Madrid’le.