Çayın Hiç Bilinmeyen Özelliği Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı ilginç bilgi paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Bilgi Durağı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda çayın hiç bilinmeyen bir özelliğinden bahsederken, yayınlanan görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı ilginç bilgi paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Bilgi Durağı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda çayın hiç bilinmeyen bir özelliğinden bahsederken, yayınlanan görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. Son dönemde yaptığı bilgi paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Bilgi Durağı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda çayın hiç bilinmeyen bir özelliğinden bahsederken, yayınlanan görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda çay için "Kurutulmuş çay yapraklarının suya atıldığında rehidratasyona uğrayarak hızlıca eski haline dönebildiğini biliyor muydunuz ? Fakat marketten satın aldığınız çaylarda bunu deneyemezsiniz çünkü farklı kimyasallarla çayın bu özelliğini yok ediyorlar." ifadelerini kullanan Bilgi Durağı bu paylaşımıyla sosyal medyada uzun süre konuşuldu. 

 

İşte o paylaşım;