Cedi Osman'ın Düğün İçin Ödediği Miktar Dudak Uçuklattı! Servet Değerinde!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve kariyerine Amerika'da devam eden ünlü NBA yıldızı Cedi Osman, önceki gün Çeşme'de Ebru Şahin ile evliliği için düğün eğlencesi düzenlerken, düğün hazırlıkları için harcadığı para dudak uçuklattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve kariyerine Amerika'da devam eden ünlü NBA yıldızı Cedi Osman, önceki gün Çeşme'de Ebru Şahin ile evliliği için düğün eğlencesi düzenlerken, düğün hazırlıkları için harcadığı para dudak uçuklattı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve kariyerine Amerika'da devam eden ünlü NBA yıldızı Cedi Osman, önceki gün Çeşme'de Ebru Şahin ile evliliği için düğün eğlencesi düzenlerken, düğün hazırlıkları için harcadığı para dudak uçuklattı.  

 

Servet harcadı!

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre, Ebru Şahin ile evlenen Cedi Osman düğün için hiçbir masraftan kaçınmadı. Alaçatı'da ünlü isimlerin de katıldığı bir düğün yapan Ebru Şahin ve Cedi Osman gelin arabasını ise Amerika'dan uçakla getirtti. Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman Çeşme'de düğün eğlencesi düzenledi. Temsili nikâhı Acun Ilıcalı kıydı. Davette en çok dikkat çeken ise gelin arabasıydı. Düğünün en dikkat çeken detaylarından biri, gelin arabası oldu. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen yıldız basketbolcu, bir milyon dolarlık siyah Lamborghini aracı Amerika'dan uçakla getirtti. Eşini gelinlikle ilk kez gördüğünü söyleyen Cedi Osman, “Çok güzel olmuş bayıldım. Onu gördüğüm an bittim zaten” açıklamasını yaptı. Cedi Osman'ın düğün masrafları için toplam 8 milyon TL ödediği iddia edildi.