Cem Belevi'den İrem Derici'ye Olay Barışma Jesti! Nasıl Barıştılar?

Cem Belevi ile İrem Derici nasıl barıştılar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Cem Belevi ile ayrıldığı sevgilisi İrem Derici barıştılar. Peki Cem Belevi ile İrem Derici nasıl barıştılar? Cevaplar haberimizde..

 

Cem Belevi ile İrem Derici nasıl barıştılar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Cem Belevi ile ayrıldığı sevgilisi İrem Derici barıştılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Cem Belevi ile ayrıldığı sevgilisi İrem Derici barıştılar. Peki Cem Belevi ile İrem Derici nasıl barıştılar? Cevaplar haberimizde..

 

96 adet gül gönderdi! 

 

Belevi'nin sevgilisi Derici'ye neden 96 gül gönderdiği de ortaya çıktı. Cem Belevi, ayrı kaldıkları 96 gün için Derici’ye 96 gül gönderdi ve bu şekilde barıştılar. Cem Belevi, "Böyle bir olayı yalanlamıyorum. Barışmış olabiliriz. İrem dünya tatlısı birisi. En güzel gülleri hak ediyor" şeklinde konuştu.

 

cem belevi ile irem derici baristilar