Cem Belevi İrem Derici'nin Ses Kaydı İddiaları İçin Herkes Haddini Bilsin Dedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cem Belevi, eski sevgilisi İrem Derici'nin kendisi hakkında yaptığı ağır aldatma iddiaları ile ilgili bir açıklama daha yaparken Derici'ye sert cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cem Belevi, eski sevgilisi İrem Derici'nin kendisi hakkında yaptığı ağır aldatma iddiaları ile ilgili bir açıklama daha yaparken Derici'ye sert cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cem Belevi, eski sevgilisi İrem Derici'nin kendisi hakkında yaptığı ağır aldatma iddiaları ile ilgili bir açıklama daha yaparken Derici'ye sert cevap verdi.  

 

Herkes haddini bilsin!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cem Belevi, eski sevgilisi İrem Derici'nin kendisi hakkında yaptığı ağır aldatma iddiaları ile ilgili bir açıklama daha yaparken Derici'ye sert cevap verdi. Cem Belevi, İrem Derici’nin kendisi hakkındaki aldatma iddiaları, ağır sözleri ve ‘Elimde ses kaydı var’ iddialarına cevap verdi. Belevi “Herkes haddini bilsin, mağdur edebiyatı yapmasın.“ dedi.