Cem Davran'dan Portekiz Türkiye Milli Maç Yorumu! Hakan Çalhanoğlu'na Attırırım Net!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Burak Yılmaz'ın 85. dakikada penaltı kaçırdığı maçta 2022 Dünya Kupası elemelerinde Portekiz'e 3-1 mağlup olan Milli Takım ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Burak Yılmaz'ın 85. dakikada penaltı kaçırdığı maçta 2022 Dünya Kupası elemelerinde Portekiz'e 3-1 mağlup olan Milli Takım ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Burak Yılmaz'ın 85. dakikada penaltı kaçırdığı maçta 2022 Dünya Kupası elemelerinde Portekiz'e 3-1 mağlup olan Milli Takım ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.  

 

Hakan Çalhanoğlu'na attırırım net!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Burak Yılmaz'ın 85. dakikada penaltı kaçırdığı maçta 2022 Dünya Kupası elemelerinde Portekiz'e 3-1 mağlup olan Milli Takım ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Hakan Çalhanoğlu’nu ilk yazarım sonra on kişi daha yazarım, aksini düşünenle futbol konuşmam, haklısın kardeş derim. Ha bu arada, penaltıları da ona attırırım" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

cem davran dan milli takim ve hakan calhanoglu yorumu