Cem Davran Tiyatro'nun Sorunlarıyla İlgili İlginç Yorumlarda Bulundu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye'de tiyatronun yaşadığı sorunları ilginç benzetmelerle anlatırken çözümü söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye'de tiyatronun yaşadığı sorunları ilginç benzetmelerle anlatırken çözümü söyledi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Cem Davran, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye'de tiyatronun yaşadığı sorunları ilginç benzetmelerle anlatırken çözümü söyledi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Tiyatro denilen bina, bizde her yanı çatlaklarla dolu, üstleri sıvayla örtülmüş, taşıyıcı kolonları kesik ama görünmüyor, zaman içinde gerekli bakımları yapılmamış ve yanlış zemine oturmuş halde. Şimdi büyük bir sarsıntı var ve o sıvalar ufak ufak dökülüyor. Çözüm belli, dönüşüm." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;