Cem Yılmaz Bilet Fiyatlarıyla İlgili Yapılan Haberlere Tepki Gösterdi! Böyle Bir Fiyat Yok!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda karantina sonrası yeniden başlayacak gösterileri için 3600 TL'ye kadar bilet olduğunu söyleyen habere tepki gösterirken böyle bir fiyatlandırmanın olmadığını belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda karantina sonrası yeniden başlayacak gösterileri için 3600 TL'ye kadar bilet olduğunu söyleyen habere tepki gösterirken böyle bir fiyatlandırmanın olmadığını belirtti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda karantina sonrası yeniden başlayacak gösterileri için 3600 TL'ye kadar bilet olduğunu söyleyen habere tepki gösterirken böyle bir fiyatlandırmanın olmadığını belirtti.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada bilet fiyatlarıyla ilgili yapılan haberler için "Sıklıkla,abuk sabuk karaborsa sitelerinin gösteri biletlerini tuhaf fiyatlarla satmasını, bilerek,isteyerek bu şekilde haberleştirmek. “Kim bu karaborsa siteleri kim niye bu fiyata bilet satıyor” u sormamak normal olmuş. Böyle bir fiyat yok hiç de olmadı. İlgilenenlere duyuru." ifadelerini kullanan Yılmaz bu açıklamasıyla iddialara açıklık getirdi.