Cem Yılmaz'dan Dikkat Çeken Enes Kara Açıklaması!

Cem Yılmaz intihar eden Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, genç üniversite öğrencisi Enes Kara'nın intiharı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Cem Yılmaz intihar eden Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Cem Yılmaz intihar eden Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, genç üniversite öğrencisi Enes Kara'nın intiharı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, genç üniversite öğrencisi Enes Kara'nın intiharı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Cem Yılmaz intihar eden Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Cem Yılmaz intihar eden Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara ile ilgili neler söyledi? 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, genç üniversite öğrencisi Enes Kara'nın intiharı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda intihar eden üniversite öğrencisi Enes Kara için "Ah neden hakkınızı doğru yerde aramıyorsunuz.Tek merak ettiğim bu. Ayrıca ben komik değilim niye daha komik birinden yardım istemiyorsunuz hani hem sizi gürül gürül güldürse hem tüm dertlere derman olsa…Fikir." ifadelerini kullanan Yılmaz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

cem yilmaz dan dikkat ceken enes kara sozleri