Cem Yılmaz'dan Dikkat Çeken Ozan Güven Yorumu! Çok Üzgünüm!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yakın arkadaşı Ozan Güven ile dikkat çeken ifadeler kullanırken çok üzgünüm dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yakın arkadaşı Ozan Güven ile dikkat çeken ifadeler kullanırken çok üzgünüm dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yakın arkadaşı Ozan Güven ile dikkat çeken ifadeler kullanırken çok üzgünüm dedi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin "tarafı" olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir. Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden "Sen de bir şey söyle" isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur. Yapmayın. Sosyal medya üzerinden, bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları, düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Herşey birbirine giriyor. Çok üzgünüm" ifadelerini kullanan ünlü komedyen bu paylaşımıyla gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;