Cem Yılmaz'dan Eğlenceli Doğum Günü Paylaşımları! Tarkan, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil, Eminem!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda arkadaşları Tarkan, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil'in doğum günlerini kutlarken, yaptığı Eminem paylaşımı ile güldürdü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda arkadaşları Tarkan, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil'in doğum günlerini kutlarken, yaptığı Eminem paylaşımı ile güldürdü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda arkadaşları Tarkan, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil'in doğum günlerini kutlarken, yaptığı Eminem paylaşımı ile güldürdü. 

 

cem yilmaz tarkan ozkan ugur nil karaibrahimgil ve eminem in dogum gunlerini kutladi

 

Birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan Yılmaz, Tarkan'a, "Nice yıllar kral... Yarım asırlık ömründe bize hep cömert davrandın, bizimle hep güzellikleri paylaştın. Bir derdini söylemedin, birimize yük olmadın. Hep ferahlık, mutluluk, moral verdin. Sen çok yaşa Tarkan..." sözleriyle seslendi. Cem Yılmaz'ın gönderisi takipçilerinden oldukça ilgi gördü. Ardından Tarkan da gelen kutlama mesajlarına yayınladığı video ile teşekkür etti. Ünlü şarkıcı, "Merhabalar... Ne güzel doğum günü mesajları onlar öyle... Ne güzel dilekler... Çok teşekkür ederim, beni mutlu ettiniz. Ben de sizleri çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

cem yilmaz tarkan ozkan ugur nil karaibrahimgil ve eminem in dogum gunlerini kutladi

 

"SEN ÇOK YAŞA KRAL!”

 

Ünlü komedyen, ayrıca 17 Ekim'de yeni yaşlarını kutlayan Nil Karaibrahimgil, Özkan Uğur ve Eminem'in de yeni yaşını kutlamayı ihmal etmedi. Uğur'un fotoğrafını yayınlayan Yılmaz, "Sen çok yaşa kral... Yaşın yok, yaşını kutlayayım. Tek bir hünerin olsa, yok... Hangi hünerini öveyim? Sazınla, sözünle hayatımızın güzelliği, şahane abim... Nice, nice yılların olsun. Sağlıkla, mutlulukla..." dedi.

 

cem yilmaz tarkan ozkan ugur nil karaibrahimgil ve eminem in dogum gunlerini kutladi

 

"NE GÜNMÜŞ ARKADAŞ!”

 

Cem Yılmaz, Karaibrahimgil'in doğum gününü, "Ne günmüş arkadaş... Hayatımızın genç neşesi, genç sesi, canımız özgür kızımız Nil... Her zaman biz genç kızlara ilham oldun... Nice yıllar olsun, sensiz olmaz..." sözleriyle kutladı.

 

cem yilmaz tarkan ozkan ugur nil karaibrahimgil ve eminem in dogum gunlerini kutladi



Etiketler: