Cem Yılmaz'dan Hayranlarını Üzen Haber! Bir Gözü Yüzde 50 Görme Kaybına UÄŸradı!

Cem Yılmaz geçen gün gerçekleÅŸtirdiÄŸi stand up gösterisinde ciddi bir saÄŸlık problemi yaÅŸadığını açıkladı.

 

NTV'de yer alan habere göre; Ünlü oyuncu, komedyen ve senarist Cem Yılmaz, CMXXIV adlı gösterisi esnasında saÄŸ gözünün yüzde 50 görmediÄŸini açıkladı. Yılmaz, doktorunun kendisine saÄŸ gözünde çok enteresan bir hastalık olduÄŸunu söylediÄŸini ifade etti. Yılmaz “Retina yerinden ayrılmış. SaÄŸ gözüm yüzde elli görmüyor artık. Meslek aÄŸabey. Ben iÅŸte bu mesleÄŸe gözlerimi verdim. Zeki Müren nasıl kalbini verdi sizlere, ben de bu mesleÄŸe gözümü verdim" dedi.

 

O FOTOÄžRAF GÜNDEM OLMUÅžTU

 

Öte yandan geçtiÄŸimiz aylarda Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesabında oyuncu Marty Feldman'ın fotoÄŸrafını paylaÅŸması ise dikkatlerden kaçmamıştı. Sosyal medya kullanıcıları, Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığını iddia etti. CMXXIV adlı gösterisi esnasında konuÅŸan Cem Yılmaz, o fotoÄŸrafı neden paylaÅŸtığını açıkladı. Göz muayenesine gittiÄŸini belirten komedyen, kontrollerde saÄŸ gözünün yüzde 50 oranında görmediÄŸini açıkladı. Lazerle gözüne iÅŸlem uygulandığını belirten Yılmaz, gözünün 6 ay ile 1 sene arasında düzeleceÄŸini belirtti.

 

GORA 4 GORA GELÄ°YOR

 

BaÅŸrollerinde Cem Yılmaz, Özge Özberk, Özkan UÄŸur, Rasim Öztekin, Ozan Güven ve Åžafak Sezer gibi isimlerin bulunduÄŸu G.O.R.A filmi 2004 yılında vizyona girmiÅŸti. Cem Yılmaz, G.O.R.A' nın devam filminin çekileceÄŸini duyurdu. Cem Yılmaz sosyal medya hesabında "Üzgünüm, daha fazla bekleyemem. 20 yıl sonra gelen lezzet!" diyerek müjdeyi verdi. Filmin afiÅŸi paylaÅŸan Cem Yılmaz, filmin adının "Gora 4 Gora" olacağını duyurdu.



Etiketler: