Cem Yılmaz'dan İlginç Tespit!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman eleştirilen ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu İbrahim Selim'in programında kendisine sorulan sorulara içtenlikle yanıt verirken, "Anladığım kadarıyla memlekette kötülük yapan 3 kişi var; ben, Tarkan ve Athena Gökhan" ifadelerini kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman eleştirilen ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu İbrahim Selim'in programında kendisine sorulan sorulara içtenlikle yanıt verirken, "Anladığım kadarıyla memlekette kötülük yapan 3 kişi var; ben, Tarkan ve Athena Gökhan" ifadelerini kullandı. Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman hiç de haketmediği şekilde linç yiyen ünlü komedyen, bu konudan duyduğu rahatsızlığı anlatırken "Anladığım kadarıyla memlekette kötülük yapan 3 kişi var; ben, Tarkan ve Athena Gökhan" ifadelerini kullandı. 

 

Cem Yılmaz'ın bu tespitleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, kendisi hakkındaki sözlerine Gökhan Özoğuz'dan yanıt gecikmedi. Twitter sayfasından Cem Yılmaz'ın tespiti ile ilgili düşüncelerini paylaşan ünlü şarkıcı "Ya mükemmell Cem Yılmaz ya bak 100 yılda bir gelenlerden diyorum" ifadelerini kullanırken bu ifadeler sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. 

 

İşte o paylaşım;