Cem Yılmaz'dan Nefret Söylemlerine Esprili Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisi hakkında nefret söylemlerinde bulunan kullanıcılara esprili bir yanıt ile karşılık verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisi hakkında nefret söylemlerinde bulunan kullanıcılara esprili bir yanıt ile karşılık verdi. Son dönemde yaptığı projeler ve sosyal medya açıklamalarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisi hakkında nefret söylemlerinde bulunan kullanıcılara esprili bir yanıt ile karşılık verdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda nefret söyleminde bulunan kullanıcılar için "İnsanları birbirine düşman etmeye çalışan üst akıla sesleniyorum :) senin canın sagolsun üst akıl :) benden sana ekmek çıkmayacağını artık anlasan ne güzel olur." ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Cem Yılmaz'ın o paylaşımı;