Cem Yılmaz'dan Son Dakika İtirafı! 27 Milyon Zarardayım!

Cem Yılmaz yaptığı son dakika itirafında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı. Peki Cem Yılmaz neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Cem Yılmaz yaptığı açıklamada neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı. Peki Cem Yılmaz neler söyledi?Cevaplar haberimizde.. 

 

cem yilmaz dan son dakika itirafi 27 milyon tl zaradayim

 

Böyle böyle 3 iÅŸ yapsam 27 milyon TL zarardayım!

 

Ünlü komedyem Cem Yılmaz, Uraz KaygılaroÄŸlu ile bir stand-up gösterisini izlemeye gitti. Yılmaz, gösteri sonrasında esprili bir paylaşımda bulundu. Cem Yılmaz, önceki gün Uraz KaygılaroÄŸlu ile birlikte Kadıköy'de gerçekleÅŸen bir stand-up gösterisini izledi. KaygılaroÄŸlu ile bir ara sahneye de çıkan ünlü komedyen, gösterinin ardından sosyal medyadaki takipçilerini de güldürdü. Elinde tuttuÄŸu 200 TL ile verdiÄŸi pozu Instagram'dan yayınlayan Yılmaz, "Güzel, nazik ev sahibi komedyen arkadaÅŸlarıma çok teÅŸekkür ederim. Ben 200 TL kazandım. Böyle böyle 3 iÅŸ yapsam 27 milyon zarardayım!" sözleriyle esprisini yapmadan geçemedi.

 

cem yilmaz dan son dakika itirafi 27 milyon tl zarardayim 2

 

Uraz Kaygılaroğlu'ndan Cem Yılmaz paylaşımı! Ne geceydi ama!

 

Uraz KaygılaroÄŸlu da sosyal medya hesabından Cem Yılmaz ile çekilen fotoÄŸrafını paylaÅŸtı. KaygılaroÄŸlu, gönderisinde ÅŸu ifadelere yer verdi: “Ne geceydi... Nasıl anlatsam bilemiyorum ama deneyeceÄŸim. ÇocukluÄŸum boyunca annem saÄŸ olsun tüm gösterilerine götürdü. Büyük bir ÅŸanstı benim için. Sahnede bu kadar büyüleyici bir ÅŸeye tanık olmak insana ilham veriyor, hayaller kurduruyor. Sonra yıllar geçti, ben bir ÅŸekilde oyunculuk yapmaya baÅŸladım. Yine bir gösterisinin kulisine gitme imkanı buldum ve tanıştık, yıllar içinde çalıştık. Dün akÅŸam ise onun da baÅŸladığı yeri andıran bir komedi kulübü olan TuzBiber Stand-Up'a çat kapı birbirinden yetenekli komedyenleri izlemeye gittik. Belki Cem aÄŸabey için bir zaman makinası gibiydi, Leman zamanını yakalayamamış biri olarak kısa da olsa o havayı yaÅŸattı bize. Bununla da kalmadı sahneden adımı bağırdı. Aşırı heyecanlandım ne yalan söyleyeyim, ne anlattım o 2 dakika içinde bilmiyorum, bambaÅŸka bir atmosfer ama iyi ki de yaptı. Seni seviyorum, seviyoruz ve gülüyoruz kral iyi ki varsın.”