Cem Yılmaz Haluk Bilginer'i Tebrik Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Cem Yılmaz, geçtiğimiz gün en iyi erkek oyuncu dalında Emmy'e layık görülen Haluk Bilginer'i tebrik etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Cem Yılmaz, geçtiğimiz gün en iyi erkek oyuncu dalında Emmy'e layık görülen Haluk Bilginer'i tebrik etti. Son dönemde özellikle Karakomik filmler, Defne Samyeli ile ayrılığı ve Haluk Levent ile yaşadığı polemik ile sürekli gündemde kalmayı başaran ünlü oyuncu Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında önceki gün en iyi erkek oyuncu dalında Emmy ödülüne layık görülen Haluk Bilginer'i tebrik etti. 

 

Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında önceki gün en iyi erkek oyuncu dalında Emmy ödülüne layık görülen Haluk Bilginer için "Sevgili Haluk Bilginer abimi candan kutlarim. Bu guzel işte emeği gecen herkese yaşattıkları gurur için teşekkür etmeliyiz. Nice güzel başarılara" ifadesini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımı ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Cem Yılmaz'ın o paylaşımı;