Cem Yılmaz'ın SMA Hastası Çocuklar Ve Sağlık Çalışanları İçin Tweetleri Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda önce SMA hastası çocukları için takipçilerinden yardım istedi, ardından sağlık çalışanlarına moral ve destek olmak için bakanlıktan yardım istedi. Tepki çekince ise yardım etmekten vazgeçti. İşte detaylar.. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda önce SMA hastası çocukları için takipçilerinden yardım istedi, ardından sağlık çalışanlarına moral ve destek olmak için bakanlıktan yardım istedi. Tepki çekince ise yardım etmekten vazgeçti. İşte detaylar.. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, sağlık ile alakalı önce hasta çocuklar için ne yapabiliriz diye sordu, ardından bakanlık aracılığıyla sağlık çalışanlarına destek vermek istedi fakat kullanıcıların yoğun tepkisi üzerine yardım kampanyası düzenlemekten vazgeçti. 

 

SMA Hastası çocuklar için yardım istedi! 

 

Cem Yılmaz SMA Hastalığı 1

 

Twitter'dan sabah yaptığı duyuruda SMA hastalığı için gereken yüksek ilaç ücretlerinden bahseden ve bu durumu olumlu yönde düzeltmek için para vermek dışında daha büyük neler yapabiliriz diye takipçilerine soran ünlü komedyen ardından hali hazırda bu hastalıkla mücadele eden iki çocuğun düzenlediği kampanyaların sayfalarını paylaşarak takipçilerinden bu konuda yardım istedi. 

 

Cem Yılmaz SMA Kampanya

 

Cem Yılmaz SMA Kampanya 2

 

Cem Yılmaz SMA Kampanya 3

 

Cem Yılmaz SMA 4

 

Sağlık çalışanları için de bakanlık aracılığıyla moral söyleşisi önerisinde bulundu! 

 

Twitter sayfasından yaptığı SMA hastası çocuklar için kampanya desteği paylaşımlarının ardından bu kez sağlık bakanlığı aracılığıyla sağlık çalışanlarına moral desteği için tüm ülkede söyleşi organize edilirse seve seve destek olmak istediğini söyleyen Yılmaz'a sosyal medyada kullanıcılar çok sayıda tepki mesajı yolladı. 

 

Cem Yılmaz Sağlık Çalışanları

 

İşte bu tweete gelen tepkilerden bazıları; 

 

Cem Yılmaz Tepki

 

Cem Yilmaz Tepki 2

 

Cem Yilmaz Tepkki 3

 

Cem Yilmaz Tepki 4

 

Cem Yilmaz Tepki 5

 

Tepkiler üzerine düzenlemek istediği kampanyalardan vazgeçti! 

 

Twitter sayfasından yaptığı son paylaşımda gelen tepkiler için "Sanıyorum bu kadarı yeter. Siz bildiğiniz gibi yapın kardeşim. Teşekkürler" ifadelerini kullanan Yılmaz, tepkiler sonrası yardım için teklifini geri çekti. 

 

Cem Yilmaz Tepki 7