Cem Yılmaz Kaan Yıldırım Ve Uraz Kaygılaroğlu İle Birlikte Bodrum'da Tatilde!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Bodrum'da arkadaşları Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu ile bir araya gelirken, serin suların keyfini çıkartmayı ihmal etmedi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Bodrum'da arkadaşları Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu ile bir araya gelirken, serin suların keyfini çıkartmayı ihmal etmedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Bodrum'da arkadaşları Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu ile bir araya gelirken, serin suların keyfini çıkartmayı ihmal etmedi. 

 

Bodrum'da buluştular!

 

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Cem Yılmaz ile 'Erşan Kuneri'de rol alan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve Kaan Yıldırım, Bodrum'da bir araya geldi. Tatil sezonunu açan üçlü, önceki gün Cennet Koyu'nda, ünlü komedyenin teknesinde görüntülendi. Yalıkavak'taki bir mekanda birlikte eğlenen ekip, ertesi gün teknede buluştu. Kaygılaroğlu ile Yıldırım, seabob yaparken Cem Yılmaz ise o anları teknesinde yüzüstü yatarak görüntüledi. Daha sonra Yılmaz da kendisini Bodrum'un serin sularına bırakarak, misafirlerine eşlik etti. Bir süre hem yüzen hem de denizde sohbet eden üçlü, sohbet esnasında kahkahalara boğuldu. Deniz sefası sonrası duş almak için tekneye dönen Uraz Kaygılaroğlu'nun slip mayo giymeyi tercih ettiği görüldü. İki gündür Bodrum'da gece-gündüz birlikte vakit geçiren Cem Yılmaz, Kaan Yıldırım ve Uraz Kaygılaroğlu, günün sonunda sohbetlerine teknenin arkasında devam etti. Ayrıca Kaygılaroğlu, Yıldırım ve Yılmaz ile birlikte dondurma yerken verdikleri bu pozu da Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. 

 

cem yilmaz kaan yildirim ve uraz kaygilaroglu ile bodrum da bulustu