Cem Yılmaz Saadet Özsırkıntı İle Aşk Mı Yaşıyor? İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gün sergilediği gösteri sonrası kuliste ziyaretine gelen TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışması sunucularından Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gün sergilediği gösteri sonrası kuliste ziyaretine gelen TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışması sunucularından Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gün sergilediği gösteri sonrası kuliste ziyaretine gelen TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışması sunucularından Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştı.

 

Serenay Sarıkaya'dan ayrıldığı iddia edilen Cem Yılmaz, 27 Ekim'deki gösterisini izlemeye gelen sunucu Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştı. Hürriyet'den Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; 'O Ses Türkiye'deki sunuculuğuyla tanınan Saadet Özsırkıntı, Cem Yılmaz'ı gösteriden sonra kuliste ziyaret etti. Yakınlık da burada doğdu…

 

Cem Yilmaz Saadet Ozsirkinti ask