Cem Yılmaz Zafer Algöz Yemek Yedi Haberini Tiye Aldı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yakın arkadaşı ünlü oyuncu Zafer Algöz ile ilgili basında çıkan eşiyle yemek yediler haberini tiye aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yakın arkadaşı ünlü oyuncu Zafer Algöz ile ilgili basında çıkan eşiyle yemek yediler haberini tiye aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda yakın arkadaşı ünlü oyuncu Zafer Algöz ile ilgili basında çıkan eşiyle yemek yediler haberini tiye aldı.

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Zafer Algöz için "Haberin detayı yanlış...konuştuk, köfte yemiş...dönere baktı diyerek yanıltma ve yönlendirme var ! Uzun süredir kendisinde Drdnskm sendromu oldugu için döner yiyemiyor" ifadelerini kullanan ünlü komedyen bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;