Cemal Güzelci Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor

Cemal Güzelci kimdir? Geçtiğimiz gün Hülya Avşar ile görüntülenmesi ile gündeme gelen ünlü iş insanı Cemal Güzelce ile ilgili bilgiler internette ve sosyal medyada kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Cemal Güzelci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Cemal Güzelci kimdir? Geçtiğimiz gün Hülya Avşar ile görüntülenmesi ile gündeme gelen ünlü iş insanı Cemal Güzelce ile ilgili bilgiler internette ve sosyal medyada kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü iş insanı Cemal Güzelce ile ilgili bilgiler internette ve sosyal medyada kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Cemal Güzelci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

cemal guzelci kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Cemal Güzelci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Cemal Güzelci kimdir? Cemal Güzelci Türkiye’nin önemli iş insanlarından bir tanesidir. Güzelci Delüks Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Başkanıdır. İş insanı Cemal Güzelci’nin milli futbolcu Burak Yılmaz ile yakın arkadaş olduğu biliniyor. Cemal Güzelci Pertnevniyal Lisesi mezunudur. 1992 yılından itibaren deri giyim sektöründe çeşitli kademelerde çalışmış, 2022 yılında Derlüks’ün kuruluşunda bulunmuş,2008 yılında da Güzelci Delüks Yatırım Holding’in büyük ortağı olmuştur. İyi derecede Rusça bilmektedir.