Cemre Gümeli Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Cemre Gümeli kimdir? TRT1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Meryem karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cemre Gümeli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Cemre Gümeli kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Cemre Gümeli kimdir? TRT1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde canlandırdığı Meryem karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cemre Gümeli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Cemre Gümeli ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Cemre Gümeli kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

cemre gumeli kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Cemre Gümeli kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Cemre Gümeli kimdir? Cemre Gümeli 24 Eylül 1993'te İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Şişli Terakki Vakfı Okulları'nda tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. 1991 yılında İstanbul’da doğan Cemre Gümeli, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi mezunudur. Küçük yaşlardan itibaren bale ve piyano eğitimi alan Cemre Gümeli, ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayınlanan Tatlı İntikam adlı dizi ile yaşamıştır. Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Elimi Bırakma dizisinde Cansu karakterine hayat veren Cemre Gümeli, 1.72 metre boyunda 55 kilo ve İkizler burcudur. 24 Eylül 1993’te İstanbul’da doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Şişli Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. Cemre Gümeli, tiyatroya ilgisi lise yıllarında başladı ve üniversite yılları boyunca da devam etti. Bu sürede çeşitli tiyatro ekiplerinde ve kısa filmlerde yer almasının yanında Müzikal Tiyatro ve Clown eğitimleri de alan Cemre Gümeli,  2014 yılında New York’a gitti ve bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye’ye döndükten sonra ekran macerası başladı ve sırayla Tatlı İntikam, Servet ve son olarak TRT 1'in sevilen dizileri arasında yer alan Elimi Bırakma’da rol aldı. 2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterini oynadı. Cemre Gümeli aynı zamanda Almanca ve İngilizce konuşmaktadır.