Cemre Öktem Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Cemre Öktem kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cemre Öktem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Cemre Öktem kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Cemre Öktem kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cemre Öktem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Cemre Öktem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak ediliyor. Peki Cemre Öktem kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

cemre oktem kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Cemre Öktem kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Cemre Öktem kimdir? Cemre Öktem, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Fenerbahçe Lisesi’nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır. Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nü bitiren Cemre Öktem Dokuz Eylül Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü'nde eğitim almaktadır. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinde canlandırdığı Gülsüm karakteri ile yaşayan Cemre Öktem, şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde Zehra karakterine hayat vermektedir.



Etiketler: