Cengiz Ünder İle Aleyna Kalaycıoğlu Ayrıldılar Mı?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Cengiz Ünder ile Aleyna Kalaycıoğlu'nun ayrıldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Cengiz Ünder ile Aleyna Kalaycıoğlu'nun ayrıldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Cengiz Ünder ile Aleyna Kalaycıoğlu'nun ayrıldıkları iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

 

cengiz under aleyna kalaycioglu ile ayrildi mi

 

Ayrıldılar mı?

 

Survivor yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu mili futbolcu Cengiz Ünder ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia ediliyordu. Survivor yarışmasıyla yıldızı parlayan Aleyna Kalaycıoğlu ile milli futbolcu Cengiz Ünder'in Marsilya Cassis bölgesinde yaptıkları tatilden bir fotoğraf ortaya çıkmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından ünlü çiftten ayrılık haberi geldi. Cengiz Ünder'in, Aleyna Kalaycıoğlu'nu takipten çıkarması, çiftin ayrıldığı yönünde yorumlandı. Bir süre önce aşk yaşadıkları ortaya çıkan çiçeği burnunda çiftten üzen haber geldi. Birkaç gün önce Cengiz Ünder, sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlunu görmek için Marsilya'dan özel jete atlayıp sevgilisinin yanına gelmiş ve 34 bin euro yani yaklaşık 630 bin TL masraf yapmıştı.

 

cengiz under ile aleyna kalaycioglu ayrildi mi

 

Ünlü çiftten bugün beklenmedik haber geldi. Sosyal medyada gündeme gelen iddiaya göre, Cengiz Ünder, Survivor yıldızı Aleyna Kalaycıoğlu ile ayrıldı. Ünder'in Kalaycıoğlu'nu Instagram'dan takip etmeyi bırakması iddiaları güçlendirdi. Geçtiğimiz günlerde Aleyna Kalaycıoğlu'nun iddialı kombinine takipçilerinden tam not aldı. Fotoğrafa binlerce yorum gelirken bu yorumlar arasında Cengiz Ünder'in emojili yorumu ise parladı. Ünlü futbolcu ilişki yaşadığı iddia edilen Aleyna'ya civciv emojisi gönderdi. Bunu gören takipçiler fotoğrafı bırakıp Cengiz Ünder'e yorum yağdırdı. Ünder'in emojisine "Enişte", "Bir emoji ancak bu kadar anlamlı olur", "Aşk adamı" yorumları yağdı. Kalaycıoğlu geçtiğimiz haftalarda sevgilisiyle çıktığı tatilden bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmıştı. Bulunduğu konumu belirten Kalaycıoğlu, Marsilya'nın doğusunda yer alan Cassis bölgesini etiketledi.