Cerem Onurluer'den Melisa Döngel'e 'Aşk' Tepkisi! Gündem Oldu!

Son dönemde şarkılarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cerem Onurluer Melisa Döngel'in yaptığı aşk açıklamasına tepki gösterdi. 

 

Son dönemde şarkılarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Cerem Onurluer Melisa Döngel'in yaptığı aşk açıklamasına tepki gösterdi. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Şarkıcı Cerem Onurluer, Döngel'e tepki gösterdi. Melisa Döngel, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir YouTube programında yaptığı açıklamalarla çok konuşulmuştu. 24 yaşındaki oyuncu, "Arkadaşımın sevgilisiyle olmadım. Ben hiçbir şey için emin konuşmayı sevmem" demiş ve şöyle devam etmişti:

 

'ETKİLENDİYSEK NE YAPALIM ARTIK' 

 

"Arkadaşımın sevgilisini beğenirim, hoşlanırım 'asla yapmam' demem. Yapmamaya çalışırım, özen gösteririm. Özen gösteririm yalnız. Etkilendiysek ne yapalım artık. Geçmiş olsun.”

 

'AYNISINI KENDİN YAŞAMAN DİLEĞİYLE' 

 

Bu sözleriyle sosyal medyada tepki çeken ünlü isme; "Böyle şeyler normalleştirmeyin, rezalet", "Senin gibiler toplum ahlakını bozuyor" ve "Aynısını kendisi yaşaması dileğiyle" şeklinde yorumlar yapılmıştı. Şarkıcı Cerem Onurluer, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Yeni yıla sayılı günler kala sahneler hız veren Cerem Onurluer, ayaküstü muhabirlerle konuşmayı da ihmal etmedi. Cerem Onurluer, “2024 yılı bize mutluluk getirsin savaşlar olmasın çocuklar ölmesin” ifadelerini kullandı. Melisa Döngel'in "Arkadaşımın sevgilisiyle asla aşk yaşamam demem" sözleri sorulan Onurluer, bu açıklamayı yanlış bulduğunu söyleyerek; şöyle konuştu: "Hiç hoş değil. Bizim örf ve adetlerimiz var, bu çok yanlış.”