Ceren Hindistan Hakkında Uzaklaştırma Kararı Aldırıp Hapsini İstedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Ceren Hindistan hakkında eski sevgilisi Ümit Aslan uzaklaştırma kararı aldırıp hapsini istedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken ve oyuncu Ceren Hindistan hakkında eski sevgilisi Ümit Aslan uzaklaştırma kararı aldırıp hapsini istedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken ve oyuncu Ceren Hindistan hakkında eski sevgilisi Ümit Aslan uzaklaştırma kararı aldırıp hapsini istedi. 

 

Hürriyet gazetesinden Özge Eğrikar'ın haberine göre; Ümit Aslan ile oyuncu Ceren Hindistan bir dönem sevgili olmuş, bu beraberlikten bir kız çocuğu dünyaya gelmişti. Eski sevgililer, mahkemelik oldu. Aslan, Aile Mahkemesi’ne başvurarak Hindistan hakkında korunma talebinde bulundu. Dilekçedeki iddialara göre, oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden Aslan’ı karalamaya yönelik paylaşımlarda bulundu:

 

“Ceren Hindistan’ın müvekkili rahatsız etmeye çalıştığı açıktır. Müvekkilin adını, ticari itibarını ve manevi bütünlüğünü hedef gösteren Hindistan’ın, hukuka aykırı eylemleri korkutucu bir hal almıştır. Korunma kararı verilmesini istiyoruz.” Talebi haklı bulan Mahkeme, oyuncuya 1 ay uzaklaştırma kararı verdi. Hindistan’ın tedbir kararını ihlal ederek, tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne süren Aslan bu defa ‘zorlama hapsi’ talep etti. Ancak mahkeme, somut delilin bulunmadığı gerekçesiyle talebi reddetti.