Ceren Yaldız Cemre Solmaz'a İnanmadığı İçin Özür Diledi! İşte O Dikkat Çeken Açıklama!

TikTok'ta yaptığı canlı yayında Deniz Cellat ile ilgili sert sözler söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni Ceren Yaldız, bir dönem yakın arkadaş oldukları Cemre Solmaz'dan özür dileyerek "Sana inanmadığım için çok pişmanım ama iş işten geçti" dedi. 

 

TikTok'ta yaptığı canlı yayında Deniz Cellat ile ilgili sert sözler söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni Ceren Yaldız, bir dönem yakın arkadaş oldukları Cemre Solmaz'dan özür dileyerek "Sana inanmadığım için çok pişmanım ama iş işten geçti" dedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ceren Yaldız, bir dönem yakın arkadaş oldukları Cemre Solmaz'dan özür dileyerek "Sana inanmadığım için çok pişmanım ama iş işten geçti" dedi.

 

TikTok'ta yaptığı canlı yayında önce Deniz Cellat sonra Cemre Solmaz ile ilgili açıklamalar yapan ünlü sosyal medya fenomeni, Solmaz için "Bu kadar şeye inandığım için senden özür dilerim. Sana inanmadığım için senden özür dilerim. Keşke o kuaförde karşılıklı oturup herşeyi konuşabilseydik. Seninle birlikte herşeyi konuşsaydık. Ben şuan herşeyin farkındayım ama iş işten geçti" ifadelerini kullandı.

 

İşte o açıklama,