Ceren Yaldız'dan Hamilelik Paylaşımı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ceren Yaldız, Instagram sayfasından yaptığı hamilelik paylaşımı ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ceren Yaldız, Instagram sayfasından yaptığı hamilelik paylaşımı ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı hamilelik açıklamalarıyla magazin gündeminde yer alan ünlü sosyal medya fenomeni Ceren Yaldız'ın yaptığı hamilelik paylaşımı sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Çok duygusalım şuan!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ceren Yaldız, Instagram sayfasından yaptığı hamilelik paylaşımı ile gündem oldu. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hamilelik pozunu paylaşan sosyal medya fenomeni "Karnım şişmeye başladı ve hemen bu anı fotoğraflamak paylaşmak istedim çok duygusalım şu an" ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

ceren yaldiz dan hamilelik paylasimi

 

Geçtiğimiz ay hamile olduğunu açıklamıştı! 

 

Youtube kanalında yayınladığı içeriğinde geçtiğimiz ay hamile olduğunu hayranlarına duyuran sosyal medya fenomeni, hamilelik süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. 

 

O açıklamaları da buradan inceleyebilirsiniz;