Ceren Yaldız Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Youtube ve TikTok'ta yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ceren Yaldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ceren Yaldız kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mıdır? Sevgilisi kim? gibi soruların yanıtları haberimizde...

 

Youtube ve TikTok'ta yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ceren Yaldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle ve yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve gündemde kendisine sürekli yer bulan ünlü sosyal medya fenomeni Ceren Yaldız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ceren Yaldız kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Sevgilisi var mıdır? Sevgilisi kim? gibi soruların yanıtları haberimizde...

 

unlu sosyal medya fenomeni ceren yaldiz kimdir

 

Ünlü Sosyal Medya Fenomeni Ceren Yaldız kimdir?

 

Başarılı TikToker, Influencer ve sosyal medya fenomeni olan Ceren Yaldız‘ın doğum tarihi 2002, doğum yeri ise aslen Bursa’dır. Henüz 2.5 yaşında iken babasını yitirmiştir. Ailenin tek çocuğudur, uzun süredir Youtube, Instagram ve TikTok hesapları üzerinden paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Lise eğitiminin ardından Lisans eğitimine devam eden başarılı ismin en sevdiği beğendiği sosyal medya ünlülerinden birisinin Lea Elui olduğunu takipçileri ile paylaşmıştır. Ünlü isim Ceren Yaldız’ın boyu 1.68 cm, kilosu ise 50’dir. 2002 yılında dünyaya gelen başarılı isim 2021 yılı itibariyle 19 yaşındadır. Uzun süredir TikTok, Instagram ve Youtube video kanalı üzerinden paylaşımlarını sürdürmektedir. Her geçen gün çığ gibi büyüyen bir hayran kitlesine sahiptir.

 

ceren yaldiz kimdir 2

 

Ceren Yaldız Hakkında Gerçekler:

 

1 – Makyaj malzemelerini genellikle Gratis ve Flormar gibi yerlerden almaktadır.

2 – Haksızlığa uğramak, bir insanın kendisine saygısız olması, kendisine karşı küfürlü ve emir vererek konuşulmasından hoşlanmıyor.

3 – Ceren Yaldız Kahve ve çikolata bağımlısıdır.

4 – Yaşamak istediği şehrin her zaman İstanbul olduğunu söylemiş, nihayetinde 2019 senesinde ailesinden ayrılarak İstanbul’a taşınmıştır.

5 – Kendisi ile çok barışıktır, ancak kendisinde en sevmediği huyun çok takıntılı olması, ayrıca herkes eğlenirken bir anda modunun düşmesinden rahatsız olmaktadır. Ayrıca çok sinirlenince kendisine ve çevresinde bulunan eşyalara zarar verdiğini dile getirmiştir.

6 – Galatasaray taraftarıdır, ancak daha öncesinde Bursaspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarını da tuttuğunu belirtmiştir. En son Galatasaray takımında karar kıldığını söylemiştir.

7 – Sevdiği insanlarda vakit geçirmekten keyif almaktadır. En çok alışveriş yaptığı yerler H&M ve Koton.. Lisede en sevdiği ders Edebiyat’tır. Günümüzde yaşantısını İstanbul’da sürdürmekte ve tek yaşamaktadır.

Bir çok videoda kendisine sorulan sevgilin var mı? sorusuna, sevgilim yok cevabını vermiştir. Bir dönem ünlü fenomen Kürşat Juan ile sevgili oldukları açıklanmış, ancak ayrıldıkları belirtilmiştir.

Ceren Yaldız‘ın telefon numarası, nerede oturduğu, pinterest pp hesabı, resimleri vb. bir çok soru hayranları tarafından araştırılmaktadır. Ancak bir çok sorunun cevabı özel hayatına müdahale olduğu için açıklanmamakta, açıklanması da mümkün değildir.