Ceyda AteÅŸ Ä°ki Sene Sonra Ä°stanbul'da Görüntülendi! Neler Söyledi?

Ceyda AteÅŸ iki sene sonra Ä°stanbul'a neden döndü? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Ceyda AteÅŸ, 2 sene önce iÅŸ insanı BuÄŸra Toplusoy ile evlendikten sonra gittiÄŸi Amerika'dan 2 sene sonra neden döndüÄŸünü açıkladı. Peki Ceyda AteÅŸ iki sene sonra Ä°stanbul'a neden döndü? Cevaplar haberimizde..

 

Ceyda AteÅŸ iki sene sonra Ä°stanbul'a neden döndü? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Ceyda AteÅŸ, 2 sene önce iÅŸ insanı BuÄŸra Toplusoy ile evlendikten sonra gittiÄŸi Amerika'dan 2 sene sonra neden döndüÄŸünü açıkladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Ceyda AteÅŸ, 2 sene önce iÅŸ insanı BuÄŸra Toplusoy ile evlendikten sonra gittiÄŸi Amerika'dan 2 sene sonra neden döndüÄŸünü açıkladı. Peki Ceyda AteÅŸ iki sene sonra Ä°stanbul'a neden döndü? Cevaplar haberimizde..

 

ceyda ates iki sene sonra istanbul a dondu

 

Ceyda AteÅŸ iki sene sonra Ä°stanbul'a neden döndü? 

 

Ä°ÅŸ insanı BuÄŸra Toplusoy ile 2018 yılında nikah masasına oturan Ceyda AteÅŸ, Amerika’dan iÅŸ görüÅŸmeleri için yurda döndü. Önceki gün Arnavutköy’deki bir mekan çıkışı objektiflere yansıyan oyuncu, Ä°stanbul’a gelme sebebini açıkladı. Arnavutköy’de görüntülenen ve “Çok ÅŸükür sonunda Ä°stanbul, iki sene sonra” diye söze giren Ceyda AteÅŸ, Amerika’da geçirdiÄŸi iki senelik süreden bahsetti: Bu süreç pandemi ile geçti. Hamilelik, çocuktu derken nasıl geçti ben anlamadım. Çocukla beraber biraz hızlı geçti. Pandemi döneminde kızı Talya’yı kucağına alan AteÅŸ, "Zorlanmadınız mı?" sorusuna, "Hamileyken korona olursam ve 'bu süreç nasıl olur' diye korkuyordum. Bir süre evdeydim, dışarı çıktığımda çok dikkatli çıktım. Zorluydu ama güzeldi” dedi. DoÄŸumu Amerika’da yapmasının tercih olmadığını belirten oyuncu, “Orada yaşıyorum artık, eÅŸimin iÅŸi orada ve pandemi süresinde buraya gelemedim. Orada yaÅŸadığım için doÄŸumu orada yaptım. Doktorum oradaydı, o yüzden orada gerçekleÅŸti” ifadelerini kullandı. Ä°stanbul’a dönüÅŸ sebebini açıklayan AteÅŸ, "Hem ailemi görmek hem de çocuÄŸu getirmek istedim. Bir de çok özledim. Proje görüÅŸmelerim var, onun için de geldim” ÅŸeklinde konuÅŸtu. DoÄŸum kilolarından kurtulduÄŸu görülen 33 yaşındaki oyuncu, "Hamilelik sürecinde kilo almamak için bir çabanız oldu mu? sorusunu ÅŸu cevabı verdi: "Bu konu birazcık hassas bir konu. Ä°nsanlar kadınlara bu konuyla alakalı baskı yapıyorlar. Kilo aldın, zayıftın... Bu birazcık bünye meselesi. Bir de kadının en özel olduÄŸu an, anne oluyorsun. Ben hiçbir ÅŸeyden kısmadım, her ÅŸeyin en saÄŸlıklısına dikkat ettim çocuÄŸum beslensin diye. Ä°çimde bir can büyütüyorum, nasıl ondan kısabilirim. Kilo dediÄŸin ÅŸey doÄŸumdan sonra verilip, eski saÄŸlığına kavuÅŸulur.”

 

"OyunculuÄŸu çok özledim" diyen AteÅŸ, "Ben iÅŸimi seviyorum, doÄŸru ya da yanlış projeler de yapmış olabilirim ama iÅŸimi sevdiÄŸim için yapıyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu. EÅŸi BuÄŸra Toplusoy’un ailesinin kendisini istemediÄŸi" haberleriyle igili AteÅŸ, "Her ÅŸey çok iyi. Biz mutluyuz. çocuk var, her ÅŸey çok güzel gidiyor. Üzerinden çok geçti ama o dönemde de çok yoktu. Ben konuÅŸmadığım için herkes bir ÅŸeyler söyledi. Her ÅŸey iyi, kötü giden hiçbir ÅŸey yok” dedi.