Ceyda Düvenci Evliliğinin Yıl Dönümünü Otobanda Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, yayınladığı paylaşımında eşi Bülent Şakrak'ın yaptığı yıl dönümü sürprizini takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, yayınladığı paylaşımında eşi Bülent Şakrak'ın yaptığı yıl dönümü sürprizini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde özellikle Youtube'da yayınladığı ilginç tatil paylaşımlarıyla gündeme gelen Bülent Şakrak, eşi Ceyda Düvenci'ye dördüncü evlilik yıl dönümleri için ilginç bir sürprizde bulundu. 

 

Edirne turnesi dönüşünde eşine otobanda evlilik yıl dönümü sürprizi yapan Şakrak'ın bu sürprizi Ceyda Düvenci'yi duygulandırırken o anları Düvenci Instagram sayfasından takipçileriyle paylaştı. Düvenci o anları Instagram sayfasından paylaşırken, paylaşımın altına "Geçen 1825 günün her dakikasına bin şükür… Edirne turnesi dönüşü beni bir şekilde ikna edip şehirler arası yolun kenarında kutlama yapan canım sevgilim nice binlerce günümüz olsun… Sana aşığım çok… 19/12/19" notunu düştü. 

 

İşte Ceyda Düvenci'nin o paylaşımı; 

 

 

Not: Fotoğraf Ceyda Düvenci'nin Instagram sayfasından alınmıştır.