Ceyda Düvenci Ve Bülent Şakrak Boşandılar!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bülent Şakrak ile eşi Ceyda Düvenci boşandılar. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bülent Şakrak ile eşi Ceyda Düvenci boşandılar. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bülent Şakrak ile eşi Ceyda Düvenci boşandılar. 

 

Ceyda Düvenci ile eşi Bülent Şakrak, 8 yıllık evliliklerini İzmir'de sonlandırdı. 8 yıldır evli olan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak geçen aylarda anlaşmazlık yaşamaya başlamıştı. Düvenci ve Şakrak çift terapistine gitmiş ancak sorunlarını çözemeyince boşanmaya karar vermişti.

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti anlaşmalı olarak boşandı. Ege Bölgesi'nde tatilde olan ünlü çift, adli tatil başlamadan boşanmaya karar verdi ve dava günü alıp İzmir’de boşandı.

 

VELAYET ANNEDE KALDI

 

Anlaşmalı olarak boşanan çift, çocukları Okan Ali’nin velayeti konusunda da fikir birliğine vardı ve velayet annede kaldı.