Ceyda Kasabalı Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Ceyda Kasabalı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ceyda Kasabalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ceyda Kasabalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Ceyda Kasabalı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ceyda Kasabalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ceyda Kasabalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ceyda Kasabalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ceyda kasabali kimdir nerelidir burcu ne evli mi

 

Ceyda Kasabalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Burcu nedir?

 

Oyuncu, tiktoker, youtuber ve sosyal medya fenomeni olarak uzun süredir çalışmalarını sürdüren Ceyda Kasabalı’nın doğum tarihi 1987, doğum yeri ise İstanbul’dur. Memleketi ve aslen nereli sorusunun cevabı baba tarafından Kocaeli, İzmit’tir. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü’nden başarı ile mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerinde ilk dizi oyunculuk deneyimini 2011 senesinde rol aldığı Avrupa Avrupa isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Oyunculuk serüveni ilk olarak Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda henüz 13-14 yaşlarında iken başlamıştır. Günümüzde ise oyunculuğun yanı sıra özellikle Influencer kimliği ile ön plana çıkmaktadır.

 

Ceyda Kasabalı 34 yasında ve 1.68 boyundadır. Kilosu 54, burcu yay, saç rengi kahverengi ve göz rengi yeşil’dir. Uzun süre oyuncu olarak kariyerine devam etmiş olsada günümüzde tiktok, youtube ve diğer sosyal medya hesaplarında Fırat Albayram ile birlikte ciddi bir kitleye hitap etmeyi başarmıştır. En sevdiği kitaplar Dr. Joe Dispenza’nın “Kendin Olma Alışkanlığını Kırma” ve Shunryu Suzuki “Zen Zihni Başlangıç Zihnidir” kitabı. Sosyal medyada takip ettiği ve beğendiği isimler çoktur. Ancak içlerinde özellikle Lele Pons’u ayrı sevdiğini belirtmiştir. Eğlenceli, mizah içerikli paylaşımları sevmektedir. İlk olarak Youtube macerasına film önerisi ile giriş yapmıştır. Bir kanala konuk olduğunda söyleşi esnasında, bir ara boksör olmak, ayrıca tenis şampiyonluğu yaşamak istediğini belirtmiştir. Oyuncu Demet Evgar’ı çok sevdiğini dile getirmiştir.