Ceyda Sinağ Kore Cilt Bakım Ürünleri Hakkında Merak Edilenleri Anlattı!

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ceyda Sinağ, yayınladığı videosunda Kore cilt bakım ürünleri hakkında en çok merak edilenleri anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Ceyda Sinağ, yayınladığı videosunda Kore cilt bakım ürünleri hakkında en çok merak edilenleri anlattı. Son dönemde yayınladığı güzellik videoları ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Ceyda Sinağ, yayınladığı videosunda bu kez Kore cilt bakım ürünleri hakkında en çok merak edilenleri anlattı. 

 

Kore cilt bakım ürünleri ile ilgili yayınladığı videosunda Türkiye'de kullandıklarımız Kore'de değer gören markalar mı?Bu kadar fazla ürün kullanmak ciltte sivilcelenme gibi tepkilere yol açar mı? Minimal Kore cilt bakımı nasıl olur? Asit ve kağıt maskeler hangi adımda uygulanmalı? Bu kadar adım uygulamak gerekli mi? Genç ciltler için Kore cilt bakımı nasıl olmalı? Kore cilt bakım ürünleri biz Türklerin cildine de uygun mu? Genetik avantajları var mı? Geniş gözeneklere özel Kore cilt bakımı nasıl olmalı? Kore cilt bakımında leke ile mücadele nasıl olur? C vitamini ve Niacinamide aynı rutinde kullanılır mı? Yaz aylarında hangi ürünleri kullanmaktan kaçınmalı? Çift aşamalı temizlikte doğal yağlar kullanılabilir mi? Pirinç cildi aydınlatıyor mu? Fungal akneye uygun Kore ürünleri nelerdir? Peelinglerdeki selüloz ne işe yarıyor? Kore cilt bakım markalarının Avrupa, Amerika markalarından farkı ne Çift aşamalı temizlik gerekli mi? Su bazlı ürünle cildi iki kere yıkayabilir miyiz? Asitli ürün kullandıktan sonra yüz yıkanmalı mı? gibi soruların yanıtlarını veren ünlü Youtuber bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan takip edebilirsiniz.